Svéd masszázs

A svédmasszázs során az izmok, inak és ízületek átdolgozására kerül sor. Ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat, és segíti a mozgásfunkciók helyes működését, így gerincbántalmak, reumatikus panaszok enyhítésére is alkalmas. A masszázstechnika során fokozódik a vérkeringés, változik az anyagcsere, a légzés. A vérellátás növekedése nagymértékben javítja a sejtek oxigén és tápanyagellátását. Ezáltal a nyirokkeringés működése javul, így a salakanyagok kiválasztására is hatással van. Az alkalmazott fogások erősségétől függően serkentő, avagy nyugtató hatást fejt ki.

Stresszoldó hatása miatt közkedvelt masszázsforma további előnye, hogy erősíti az immunrendszert. A rendszeres kezelés pedig hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez.

Relax, pihentető masszázs

Eme masszázs főképp lazító, kevésbé intenzív fogásokat tartalmaz. A cél, hogy a vendég a kezelés során kikapcsolódjon és feltöltődjön, pihentető élménnyé váljon számára a kezelés. A teljes testmasszázs alatt relaxáló, meditatív zenével, aromaterápiás illóolajos diffúzor használatával biztosítom a teljes ellazulás lehetőségét. Elsődleges szempont a stressz csökkentés, stresszoldás.

Láb és talp masszázs

Láb és talpmasszázs elem a terhelt, fáradt alsó végtagokra fókuszál. Akár az egésznapos állás, vagy épp az ülőmunka okozta panaszok enyhítésére szolgál. Talpmasszázzsal rengeteg betegséget lehet kezelni, ugyanis a talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint hetven ezer idegvégződés található rajta! Talpunk a testünk térképének felel meg, hiszen minden terület leképeződik rajta. A talpmasszázs rengeteg problémán segíthet, hiszen a lábfejünk és talpunk masszírozása kihat teljes szervezetünkre.

Mézes hátmasszázs

A mézes masszázs nem egy hagyományos masszázsforma, mert itt a méz jótékony hatásait felhasználva vákumtechnikát alkalmazunk. A méz gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban és antiszeptikus hatású. Méregtelenít, feszesíti a bőrt, puhává, simává varázsolja és felfrissít. Elősegíti a bőr salaktalanítását, javul a közérzet, a szervezet teljesítőképessége. A mézmasszázs javasolt fáradtság, lelassult anyagcsere esetén, alvászavar, stressz okozta fejfájás, fokozott fizikai/szellemi igénybevétel esetén. Nem ajánlott méz allergia, nyílt seb, aknés és szőrös bőrfelület esetén.

Arcmasszázs

Az arcmasszázs nem csak az arcbőrre hat, hanem a bőr alatti izmokra. Segít a bőr rugalmasságának megőrzésében és megelőzi az apró ráncok elmélyülését, mindemellett nem elhanyagolható az a tény, hogy nagyon jó érzés 😊 Nem komplex kozmetikai kezelés, az arc izmainak stimulálásával, simító, dörzsölő, kiemelő, pontnyomó mozdulatokat tartalmazó elem.

Nyak, vállöv masszázs

Nagyon sokan küzdünk a szürke hétköznapokon nyak, vállfájdalommal. A sok ülőmunka, rossz testtartásból (pl. számítógép nem megfelelő elhelyezéséből) adódóan fájdalmas területek alakulhatnak ki. Itt svédmasszázs fogásokon alapuló, kifejezetten a hát felső részére, lapockákra és vállakra valamint nyak területére koncentrálunk. A problémás rész teljes átdolgozására kerül sor.