Kedves Vendégeim!

Szolgáltatásomat mindig az aktuális egészségügyi és járványügyi előírásoknak megfelelően végzem.

Masszőrként kiemelt figyelmet fordítok a fertőtlenítésre és a higiéniai előírásokra, vendégeim és saját egészségem védelmére.

Kérlek az egyeztetett időpontodra lehetőségekhez mérten pontosan érkezz, így tudom biztosítani, hogy minden vendég után alaposan kiszellőztethetek, valamint a felületek (kilincs, masszázságy stb.) fertőtlenítését el tudom végezni.

Kérlek érkezésed követően cipőd helyezd az erre a célra kijelölt helyre. Az odakészített kézfertőtlenítővel kezed fertőtlenítsd.

A felületek és textíliák fertőtlenítéséhez 99%-os antivirucid és antibactericid fertőtlenítőt használok. Vírus és baktérium elleni aroma olajat párologtatok a helyiségben, továbbá levegőtisztító berendezést is alkalmazok.

Vendégeimet arcmaszkban fogadom és a masszázs végzése közben is használom. Egymás egészsége védelmében kérlek, hogy Te is használd megérkezésedkor és lehetőség szerint a kezelés közben is.

Betegség jeleit mutató vendég kezelését nem tudom vállalni, ezért ezesetben javaslom a kezelés elhalasztását egy új időpont felajánlásával. Amennyiben oltásban részesültél, úgy az oltást követő 2 hét elteltével tudok időpontot adni.

A kezelések megkezdése előtt néhány percben állapotfelmérés történik, mely a kezelési időbe nem számít bele.

Köszönöm bizalmad, hogy ezekben az időkben is támogathatom egészséged, segíthetek a relaxálásban, feltöltődésben, esetleges fájdalmaid csökkentésében.

Minden tőlem telhetőt megteszek biztonságunk védelmében.

Köszönöm együttműködésed!